dijous, 24 de gener del 2013

El Platges es retroba amb la victòria guanyant 80-73 l’Arenys

21 de gener de 2013

Els mataronins van encarrilar la victòria amb un parcial del 25-6 en el primer quart

El Platges de Mataró va guanyar 80-73 el derbi maresmenc davant l’Arenys Bàsquet en un partit on els mataronins van mostrar la seva millor versió del que portem de temporada. Victòria esperançadora del conjunt groc davant el quart classificat que ha de servir perquè l’equip entrenat per Quique Spà agafi confiança i moral i sigui conscient que jugant així pot guanyar a qualsevol.

El Platges rebia la visita de l’Arenys, quart classificat, i es preveia que fos un partit molt complicat on els visitants sortien com a clars favorits. Però els mataronins van sortir més concentrats i motivats que mai i amb una gran intensitat defensiva i amb un joc d’atac ràpid i efectiu van passar per sobre de l’Arenys en els primers minuts. Quan ja portàvem 7 minuts i mig de joc l’Arenys encara no havia anotat i el Platges guanyava 17-0. Ens els darrers minuts d’aquest quart els visitants van anotar les seus punts, però van veure com al final del període ja perdien de 19 punts (25-6).

En el segon quart el conjunt mataroní va baixar la seva intensitat defensiva, i això ho va aprofitar l’Arenys per anar retallant diferències de mica en mica i arribar al descans només 12 punts per sota en el marcador (42-30).

Torna la intensitat defensiva i el Platges marxa en el marcador
A la represa el Platges va sortir a sentenciar el partit i a evitar sorpreses, l’equip va tornar a pujar la seva intensitat defensiva i va ofegar l’atac visitant. En atac l’equip va continuar anotant amb facilitat i amb un parcial de 20-13 en aquest quart els mataronins arribaven al darrer període amb un avantatge de 19 punts que semblava suficient.

En el darrer quart el Platges va descuidar allò que l’estava fent guanyar el partit, la defensa, i l’Arenys ho va aprofitar per anotar fins a 30 punts. Per sort els grocs van estar encertats en atac en els moments claus i van frustrar la remuntada dels visitants. Al final victòria per només set punts d’avantatge 80-73, que ha de servir per donar forces als mataronins que la setmana vinent comencen la segona volta del campionat rebent a casa el Quart, segon classificat.

PLATGES MATARÓ - ARENYS BÀSQUET 80-73
PLATGES: Sergi Ventura (6), Llorenç Mons (14), David Romero (19), David Garcia, Paco Hernàndez (12), Conrad Varela (2), Guillem Garcia (2), Ignasi Ariño (9), Marc Forcada (12), Galdric Serra (1), Jordi Sànchez (3).
ARENYS: Marc Arnau (18), Aritz Tomàs (14), Bartu Martínez (2), Carles Laguarda (6), José Cabrera (6) cinc inicial; Isaac Gibert (9), Artur Grau (7), Xavi Laguarda (4), Hagi Toure (7).
MARCADOR: 25-6, 42-30, 62-43, 80-73