dijous, 24 de gener del 2013

El femení del Platges passa per sobre del Cerdanyola

21 de gener de 2013

Les mataronines que són segones van apallissar el tercer classificat 76-42

Aquest dissabte el femení del Platges tenia un partit complicat a casa. Les mataronines, que són segones, rebien la visita del Cerdanyola, tercer classificat. A més, el conjunt visitant venia de perdre de només dos punts davant el líder, el Joventut Les Corts, l’únic equip que fins ara ha estat capaç de guanyar al Platges. Però un cop més el femení del Platges, que ara per ara no té rival, va apallissar l’equip de Cerdanyola del Vallès 76-42.

Des del primer minut de joc es va veure que el Platges era superior, les mataronines van fer una primera part extraordinària en defensa deixant anotar al seu rival només 13 punts. En atac les grogues tampoc van estar molt brillants, però en van tenir prou anotant 29 punts per marxar al descans amb 16 punts d’avantatge.

A la represa el Cerdanyola va trobar al forma de perforar la defensa mataronina, però en defensa va ser incapaç d’aturar l’allau de joc ofensiu mataroní que va destrossar la defensa rival. Al final victòria del conjunt mataroní 76-42 en un partit on les mataronines van demostrar que poden ser letals tant en defensa com en atac.

PLATGES MATARÓ - CERDANYOLA 76-42
PLATGES: Blanca Garcia (11), Clàudia Garcia (2), Ariadna Pujol (9), Núria Talavera (9), Olga Ruano (18) cinc inicial; Teresa Gómez, Mariona Teixidó, Cristina Pujol (6), Laia Flores (15), Carolina del Santo (7), Marta Jou.
MARCADOR: 17-7, 29-13, 56-29, 76-42.