El Platges de Mataró ensopega davant el CB Quart

28 de gener de 2013
fotos Gabriel Romero

Els mataronins perden 63-76 davant un dels equips més poderosos de la categoria

El Platges de Mataró va ensopegar el dissabte passat, dia 26, davant el CB Quart, un equip de la part alta de la classificació, actualment són segons,  amb qui van acabar claudicant per 63-76. Els mataronins no van poder encadenar una nova victòria a casa després del gran partit davant el Sant Cugat, i es mantenen en la tretzena posició de la lliga amb sis victòries i quarts per la cua. Marc Forcada comença a ser el que era després d’aconseguir fer 11 punts, recollir 4 rebots i rebre una valoració de 21.

El partit va començar amb un Quart que des d’un bon començament marcava el ritme anotador davant un Platges erràtic, sobretot en els tirs més enllà de 6’25. De fet, en els dos primers quarts es van fallar fins a catorze llançaments de triple per tres encerts. Malgrat això, la diferència no era insalvable: 11-17 i un posterior 17-19 en el segon període on els dos conjunts van veure cistella amb més facilitat. El Platges gràcies a l’encert en el joc interior. Els mataronins marxaven vuit punts per sota però dins del partit.

El matx va acabar vist per sentència en el tercer període, on de nou el Quart es va mostrar superior al seu contrincant. L’equip va jugar de tu a tu , però va veure com el Quart era letal sota cistella amb un encert envejable. Sis punts de diferència més que sumats als arrossegats en el primer tram de partit deixava una diferència insalvable. El Platges ho va intentar en el darrer quart (21 punts) però en defensa no va poder frenar les arribades dels visitants, que van mantenir el marge aconseguit en els períodes anteriors i van imposar-se finalment 63-76.