dimecres, 30 de gener del 2013

El femení del Platges de Mataró suma la catorzena victòria de la temporada

28 de gener de 2013

L’equip dirigit per César Aneas s’imposa 46-61 al Reus Plom i manté la persecució al Joventut Les Corts

El femení del Platges de Mataró segueix en estat de gràcia. El conjunt mataroní va imposar-se el cap de setmana passat al Reus Ploms, un equip de la part baixa de la classificació, per un 56-61 que es va haver de treballar molt més del que sembla el resultat final, tenint en compte sobretot l’inici de partit on les locals van pressionar de valent a les noies dirigides per César Aneas. L’equip unionista, però, va trencar el matx en el segon període i es va escapar posteriorment per sumar la catorzena victòria de la temporada en les 16 jornades de lliga que s’han disputat. Segueixen a una del Joventut Les Corts, primer de grup.

El Reus va començar tutejant al Platges de Mataró en els primers cinc minuts de partit. Els dos equips van anar a per totes i fruit d’això es va veure un parcial de 12-12 sorprenent en els primers compassos. Més encara quan en els següents cinc minuts el Reus infligia un parcial de 6-0 que acabava oferint un 18-12 favorable al Reus en els primers minuts del segon període. Això va esperonar a les mataronines, que poc després colpejarien com elles saben: 10 punts consecutius i 19-24 al descans.

El resultat era favorable a les unionistes i ja no va deixar escapar l’avantatge. Durant el primer període les unionistes van veure com el Reus s’acostava al marcador en diverses ocasions fins  el 33-37 final del tercer quart. En el darrer les mataronines van escapar-se definitivament amb una Ari Pujol estelar que va acabar el partit amb 18 punts en total. 13-24 de parcial i victòria per les unionistes per 46-61, molt més complicada del que sembla fins el tercer període.