divendres, 7 de desembre del 2012

El Platges de Mataró perd davant el Mollet B un partit que tenia controlat

El conjunt mataroní perd a casa 77-80 i continua lluny dels llocs de privilegi

El masculí del Platges de Mataró va perdre 77-80 a casa davant el Mollet B i continua allunyant-se de la part alta de la classificació. Aquest cop els mataronins van perdre un partit que semblava que tenien controlat, però es va acabar refiant en excés i en el darrer quart els visitants es van emportar la victòria i ja estan per sobre dels mataronins a la classificació.

Al contrari que en d’altres partits a casa, aquest cop el Platges de Mataró va sortir concentrat i posat en el partit en tot moment i gràcies a la superioritat del joc interior mataroní, a l’encert des del tir exterior, el Platges va acabar cinc punts a dalt el primer quart (22-17). En el segon període la tònica va ser la mateixa, però ara el Platges va intensificar la seva defensa i va marxar al descans 12 punts a dalt (48-36).

Semblava que els mataronins tenien el matx controlat i s’emportarien la victòria, i més quan al final del tercer període el resultat era favorable de 64-54. Però en el darrer quart el conjunt groc va desaparèixer en defensa i va estar molt erràtic en atac i quan només s’havien jugat sis minuts el Mollet ja havia capgirat el marcador (72-73).

En els darrers tres minuts i escaig els visitants van jugar millor els seus atacs davant un Platges precipitat en atac que va voler recuperar massa ràpid l’avantatge que havia desaprofitat. Al final derrota ajustada 77-80 d’un Platges que no acaba d’arrencar aquesta temporada i que esperem que el retorn de Marc Forcada sigui un cop d’efecte i tornem a tenir el Platges de la temporada passada.

PLATGES MATARÓ - CB MOLLET 77-80
PLATGES: Nacho Ariño (5), David Romero (8), Adrià Fradera (8), Galdric Serra (3), LLorenç Mons (9) cinc inicial; Paco Hernàndez (4), Conrad Varela, Guillem Garcia (2), Marc Forcada (12), David Garcia (4), Jordi Sànchez (9).
MARCADOR: 22-17, 48-36, 64-54, 77-80.