divendres, 7 de desembre del 2012

El Femení del Platges perd el liderat a la Gàbia

El conjunt mataroní perd 53-62 davant el Joventut Les Corts que ja és líder en solitari i que té molts números d’acabar campió de la primera fase

El Platges va perdre 53-62 a la pista de la Gàbia de la Riera davant el Joventut Les Corts i perd el liderat que només ostenta l’equip barceloní en solitari. Les mataronines, tot i fer un bon inici de partit, a mida que van anar passant els minuts no van trobar la manera de superar la gran defensa del Joventut que va ofegar els referents ofensius del conjunt groc com Ariadna Pujol, Olga Ruano i Laia Flores.

Gràcies a aquesta bona defensa les visitants van arribar a guanyar de 20 punts a la segona part, però el conjunt mataroní va reaccionar i gràcies als triples de Cristina Pujol (5 en menys de deu minuts) i a les cistelles de Ruano i Talavera sota cistella, el Platges es va arribar a posar a només quatre punts (57-61). Però en el darrer quart les barcelonines van estar més encertades en els moments clau, davant un Mataró esgotat físicament i mentalment que no va tenir el seu millor dia.

A les files del conjunt visitant van jugar Elena Espiau i Miriam Solozabal dues jugadores que temporades anteriors havien jugat a l’equip mataroní.

PLATGES MATARÓ - JOVENTUT LES CORTS 53-62
PLATGES: Blanca Garcia (2), Cristina Pujol (19), Ariadna Pujol (6), Núria Talavera (13) i Olga Ruano (9) cinc inicial; Teresa Gómez, Clàudia Garcia, Laia Flores (4), Carolina del Santo.
MARCADOR: 7-15, 16-28, 30-46, 53-62.