divendres, 23 de novembre del 2012

Nova victòria del Platges de Mataró que continua líder

Les mataronines derroten 70-53 un voluntariós Viladecans que només va plantar cara fins al descans

Nova victòria del femení del Platges que aquest cop va derrotar 70-53 un Viladecans que, tot i arribar quart a la classificació, només va plantar cara mitja part. Després de 10 jornades de lliga el conjunt mataroní suma 9 victòries i només una derrota i és líder de la categoria empatat a punts amb el Joventut Les Corts, l’equip barceloní aquesta setmana va patir de valent per superar 82-78 el SESE.

Durant els vint primers minuts de joc el matx va estar molt igualat, el Platges sempre va anar per davant al marcador, però el Viladecans en cap moment va baixar els braços i no deixava que les de casa marxessin en el marcador. Al descans el resultat era 33-30.

A la segona part les mataronines van pujar un grau més la seva intensitat defensiva, això els va permetre robar moltes més pilotes i anotar cistelles fàcils al contraatac per anar ampliant diferències. Al final del tercer període el Platges ja guanyava 50-41. Ja en el darrer quart el Platges, amb una esplèndida Olga Ruano autora de 22 punts, va acabar amb la resistència visitant i va sumar una nova victòria (70-53).

PLATGES MATARÓ – CB VILADECANS 70-53
PLATGES: Blanca Garcia (7), Cristina Pujol (10), Laia Flores (7), Núria Talavera (8), Olga Ruano (22), Teresa Gómez, Clàudia Garcia, Ariadna Pujol (14), Carolina del Santo (2), Marta Jou.
MARCADOR: 17-14, 33-30, 50-41, 70-53.