divendres, 23 de novembre del 2012

El Platges de Mataró supera el Sant Josep 84-80

Els mataronins tot i tenir diverses baixes en el joc interior van derrotar l’equip badaloní en un molt bon partit de bàsquet per part dels dos equips

El Platges de Mataró, tot i les baixes en el joc interior de Paco HernÀndez i Adrià Fradera, va derrotar a casa 84-80 el Sant Josep de Badalona, un equip que va lluitar fins al final. Els mataronins amb inferioritat física sota els taulells van basar la seva victòria en el bon percentatge de tir, 41% des de la línia de tres i 47% de tirs de dos punts.

El matx va començar amb un joc ràpid i amb els dos equips encertats de cara a cistella, d’aquesta manera al final del primer quart el Platges guanyava de dos punts (21-19). Però en el segon quart l’equip mataroní va patir una davallada per manca de concentració, perdent diverses pilotes i donant cistelles fàcils als badalonins qua ho van aprofitar per marxar al descans guanyant 36-48.

A la represa el conjunt groc va tirar d’orgull i d’amor propi i amb una gran defensa va anar asfixiant, això combinat amb el gran encert des de la línia de tres va fer que el Platges infringís al Sant Josep un parcial de 26-12 en el tercer quart que va capgirar el marcador (62-60). Amb aquest marcador tant ajustat s’arribava al darrer període del partit amb tot obert. Els últims deu minuts del partit van ser un estira i arronsa per part dels dos conjunts que al final es va emportar un Platges capitanejat per un extraordinari Nacho Ariño que un cop més va ser el millor del seu equip.

Al final victòria del Platges 84-80 que permet a l’equip groc mirar cap amunt a la classificació.

PLATGES MATARÓ – SANT JOSEP 84-80
PLATGES: Sergi Ventura (4), Llorenç Mons (16), David Romero (16), Nacho Ariño (27), Jordi Sanchez (4) cinc inicial; Guillem Garcia (1), Conrad Varela (6), David Gracia (4), Galdric Serra (6),
MARCADOR: 21-19, 36-48, 62-60, 84-80.