dijous, 22 de novembre del 2012

L’escola Balmes participa en una cursa per la solidaritat




Els diners recaptats es convertiran en productes de sanitat i aliments pel Níger

publicat per www.totmataro.cat Mireia Biel i Fotos d'Anna Aluart  21 de novembre de 2012                          

Els alumnes de l’escola Balmes van participar dimarts al matí en una cursa per la solidaritat sota el nom ‘Kilòmetres de solidaritat amb els nens i les nenes del Níger’. Fins a 214 alumnes, tots els professors i alguns pares van córrer en una cursa que s’ha realitzat a diferents ciutats espanyoles i que forma part del projecte Save The Children.

L’escola Balmes s’ha afegit enguany a la cursa ‘Kilòmetres de solidaritat amb els nens i les nenes del Níger’ organitzada per l’ONG Save The Children. Des de la direcció del centre educatiu es va valorar molt positivament tant la participació com la pròpia iniciativa. En aquest sentit, s'afirma que “cal sensibilitzar l’alumnat que hi ha un col·lectiu d’infants que viuen en condicions molt precàries, sense dramatitzar”.

A través de les contribucions econòmiques que van realitzar les famílies, l’escola va poder ingressar una suma de diners que es convertiran en menjar i en productes de sanitat pels nens i nenes del Níger. Save The Children és l’ONG encarregada d’aquest projecte, que té abast mundial i que també inclou diferents ciutats espanyoles.