dijous, 22 de novembre del 2012

El femení del Platges de Mataró s'imposa al quart classificat



Les mataronines segueixen intractables a lliga i sumen la novena victòria de la temporada

publicat per www.capgros.com 19 de novembre de 2011
               
El Platges de Mataró femení  va seguir amb la gran ratxa de victòries en aquest inici de lliga. Només una ensopegada en deu jornades i nou victòries, la darrera la d’aquest diumenge davant el Viladecans, quart classificat al que es va superar 70-53. Les mataronines segueixen amb un ritme anotador increïble de 717 punts en deu jornades, molt superior a la resta d’equips de la categoria. El conjunt mataroní segueix líder a l’espera de conèixer el resultat del Joventut Les Corts.

Les noies es van mostrar sòlides des d'un primer moment davant un rival que va tardar a donar-se per vençut. Era un partit complicat per la classificació d'ambdós equips, i d'això n'era conscient el Platges de Mataró. L'equip va començar dominant i va escapar-se amb quatre punts d'avantatge en el primer període. En el segon el Viladecans va sorprendre amb un gran encert anotador i després d'emportar-se el parcial deixava el resultat a la mitja part en un ajustat 33-30.

En la represa el Platges de Mataró va tornar a aconseguir una petita escletxa gràcies a petites ratxes de punts, destacant sobretot el 8-0  al final del tercer període que donava un més nou al marcador a falta d'un sol període per acabar el partit. Ari Pujol en la direcció (14 punts) i Olga Ruano sota tauler amb 22 punts van ser les líders de l'equip, que va aprofitar que el Viladecans buscava remuntar per sentenciar el matx a la contra. 20-12 i victòria final per 70-53.