dijous, 1 de novembre del 2012

El Platges de Mataró perd en la seva visita a Sant Adrià



Els mataronins cauen per 98-92 en un partit marcat per un mal inici

publicat per www.capgros.com 29 octubre de 2012
               
               
El Platges de Mataró va ensopegar el cap de setmana passada en la seva visita al Sant Adrià. Els mataronins van perdre 98-92 en un partit marcat per un inici nefast en el que tres triples consecutius dels locals van posar contra les cordes als mataronins. L’equip es va anar refent mica en mica i tot i aconseguir arribar a la pròrroga i tenir opcions de guanyar, es va acabar perdent un nou partit.

L’inici de partit amb el 22-13 del primer quart deixava clar que els mataronins no estaven posats. El matx es va decantar per un gran encert anotador de triples de part del Sant Adrià, i el Platges de Mataró intentava anar a contracorrent davant això. L’equip va aconseguir refer-se però a la mitja part seguia per sota: 45-34.

En la represa els mataronins van sortir molt més endollats i van canviar el sentit del matx fins posar-se per davant en el marcador en acabar el tercer període. El 65-66 donava esperances de guanyar fora de casa una nova jornada, però els últims minuts van condemnar a l’equip. Els mataronins van perdre diverses pilotes quan tenien sis punts d’avantage i això va permetre els locals empatar a 84. Es va passar a la pròrroga, on l’encert del Sant Adrià va ser major i es va consumar una nova derrota.