dijous, 1 de novembre del 2012

El femení del Platges de Mataró segueix intractable

Les noies de César Aneas tomben 63-50 el Ploms Salle-Reus i segueix líder de grup

El femení del Platges de Mataró segueix en un gran estat de forma. Les noies entrenades per César Aneas van imposar-se al Reus per 63-50 en un partit que els permet mantenir-se en la primera posició de la classificació. Ariadna Pujol amb 18 punts i 4 rebots va portar la batuta de l’equip, que va haver de suar més del compte per desfer-se de l’equip del Baix Camp. El Joventut Les Corts manté el pols amb les unionistes i també va guanyar el seu partit.

El partit va ser molt més igualat del que es podia preveure si es mirava la classificació. Les mataronines van estar per davant al final primer període, però sempre amb dificultats. De fet el primer parcial va acabar amb un ajustat 18-16 després d’haver de remuntar uns mals primers cinc minuts on es van veure sorpreses en defensa. Un parcial de 8-0 facilitaria les coses. La història es repetiria en el segon quart, amb un Reus que estava sempre ben a prop en el marcador amb diferències constants al marcador (més de quinze canvis d’avantatge va haver-hi). Al descans el Platges guanyava per 35-32.

En la represa el partit va seguir amb la mateixa tònica. La gran actitud en el rebot ofensiu (16 en total) va mantenir viu al Platges de Mataró, molt fort sota cistella gràcies a Olga Ruano, 14 punts i 9 rebots . El partit seguia igualat i a l’inici del tercer període les visitants es van posar per davant en el marcador (41-44). El Platges mantindria la calma per capgirar la truita i acabar el període quatre punts amunt. En el darrer quart les mataronines van ser netament superiors i van destrossar a les rivals: 14-5 de parcial, una defensa molt forta i victòria suada i treballada per mantenir el primer lloc: 63-50 final.