dimarts, 6 de novembre del 2012

El Platges de Mataró guanya a casa

Els mataronins s’imposen 75-61 al Blanes i recuperen el camí del triomf

El Platges de Mataró va tornar al camí de la victòria aquest cap de setmana passat, i ho va fer a casa. Els mataronins van imposar-se 75-61 al Blanes en un partit marcat per un mal inici però una molt bona reacció posterior que va acabar amb els unionistes imposant-se amb solvència davant el seu rival. Nacho Ariño amb 19 punts va ser el jugador més destacat entre els unionistes, que van saber capgirar el primer parcial contrari (13-18) gràcies a un segon període brillant en tots els sentits.

El partit havia començat amb imprecisions i un Platges de Mataró poc encertat de cara a cistella. Això es deixava veure en el primer parcial, on l’equip tenia un registre anotador baix (13 punts) davant un Blanes molt més letal. Malgrat les males sensacions inicials, el 13-18 del primer quart deixava molt marge de maniobra. Més encara quan en el segon quart els mataronins van superar la defensa visitant. Ratxes de punts, un sòlid sistema defensiu i 21-11 de parcial que capgirava el marcador al descans.

En la represa, el Platges va seguir comandant el partit i augmentant la diferència en el marcador mica en mica. L’equip es trobava còmode sota cistella, i Ariño rebia personals que anotava amb precisió quirúrgica (12 de 12 en tirs lliures). El Blanes no podia frenar els atacs mataronins –Jordi Sánchez va anotar 13 punts, David Garcia 12- i la diferència s’eixemplava a l’entrada del darrer període. Les presses del Blanes van permetre al Platges sentenciar el partit en trobar més facilitats i guanyar finalment 75-61.