dimarts, 30 d’octubre del 2012

Quintet ideal Copa Catalunya. Jornada 7




PUBLICAT PER BÀSQUET, COPA CATALUNYA — PER REDACCIÓ EL 30/10/2012 00:04 WWW.ESPORTFEMENI.COM

Cristina Barquets (SESE): 18 punts, 4 rebots, 4 assistències, 6 faltes rebudes, 20 VAL. Important paper de la base del SESE en la victòria contra el Torelló. Va ser al segon quart on va agafar la responsabilitat de l’equip per liderar un parcial de 10-0 que donava la volta al marcador i començava a posar els ciments del triomf. Ja al tercer període, va acabar de distanciar el SESE per rematar el partit de manera pràcticament definitiva i sumar d’aquesta manera la tercera victòria de la temporada.

Vanesa Verbo (Femení Sant Adrià): 21 punts, 2 rebots, 2 recuperacions, 4 faltes rebudes; 24 VAL. Gran actuació de la jugadora del Sant Adrià en la important victòria del seu equip a Girona, que el manté segon i el distancia dels perseguidors. Verbo va afinar el rifle i va clavar 4 triples (de 5 intents) que donaven ales a les seves i castigaven seriosament l’Uni, que no va trobar la manera d’aturar-la. A més de ser la màxima anotadora del partit (i de la jornada) va col·laborar amb altres facetes, i fou de manera clara la millor del partit.

Ariadna Pujol (Platges de Mataró): 18 punts, 5 assistències, 4 recuperacions, 8 faltes rebudes, 30 VAL. Una setmana més, la mataronina va enlluernar amb un partit molt complet i va tornar a ser decisiva. A l’inici anotava els 7 primers punts del Mataró, i al final del partit es carregà l’equip a l’esquena per resoldre un duel molt igualat. Trencava amb el seu elèctric u contra u i anotava ja fos amb safata o des del tir lliure (després de rebre fins a 8 faltes). Entre rebots, assistències i recuperacions s’enfilava fins els 30 de valoració, el top de la jornada.

Nerea Garmendia (Joventut Les Corts): 12 punts. Correcta actuació de la jugadora del Les Corts en la victòria important davant el Cornellà. Seria clau a la segona part del partit, amb 9 punts que acabaven de rematar el Cornellà, inclòs un triple des de més de 10 metres com a punt per a l’espectacle. Més enllà de l’aspecte anotador, Garmendia també contribuiria rebots i faltes rebudes que castigarien el rival i materialitzarien el tercer triomf seguit del seu equip.

Maguette Sarr (Reus Deportiu): 12 punts, 16 rebots, 4 assistències, 27 VAL. Dobles figures per a la senegalesa, que tornava a ser important per a que el seu equip es refés d’una ratxa negativa de derrotes. El seu físic i les seves proporcions van ser un escull molt gros pel GEiEG, que va tenir dificultats per aturar la seva força. Sarr va capturar fins a 16 rebots, 13 de defensius, una xifra que va donar molt d’equilibri a les seves. Correcte en l’anotació i decisiva en els rebots, s’enfilà fins els 27 de valoració.