dimarts, 23 d’octubre del 2012

Quintet ideal Copa Catalunya. Jornada 6




PUBLICAT PER http://www.esportfemeni.com BÀSQUET, COPA CATALUNYA — PER REDACCIÓ EL 22/10/2012 23:59  

Cristina Barquets (SESE); Valoració: 19, 16 punts, 6 rebots, 11 faltes rebudes: Directora d’orquestra d’un SESE que va sortir victoriós en una plaça complicada com és Cornellà. Va formar parella excel·lent amb Monleón y va ser la segona anotadora del SESE amb 16 punts, diversos d’aquests en moments clau per aconseguir una victòria de molt de mèrit. El seu desequilibri va desestabilitzar les cornellanenques, prova d’això en són les 11 faltes personals que va rebre i que li permeten ser la base més valorada de la jornada amb 19 crèdits de valoració.

Santa Carrasco (CB Olesa); Valoració: 39, 35 punts, 7 rebots, 8 assistències 2 recuperacions, 9 faltes rebudes: Partit completíssim de la jugadora de referència de l’Olesa, que va jugar tots els minuts del partit (45), assumint la responsabilitat dels atacs del seu equip pràcticament en cada possessió. Autora de gairebé la meitat dels punts del seu equip, s’acabaria enfilant fins a la xifra rècord de 35 punts, amb uns altíssims percentatges en tirs de 2, rebots, i assistències bàsiques pel seu equip. En definitiva, un lideratge que l’Olesa necessitava i que va ser vital per tal d’aconseguir la primera victòria de la temporada.

Ariadna Pujol (Platges de Mataró); Valoració: 26, 23 punts,4 rebots, 10 faltes rebudes: Decisiva en una pista complicada com la de Cerdanyola, Pujol va tornar a ser clau amb el seu desequilibri per trencar la defensa local en moments importants en un partit molt ajustat. El Cerdanyola no va tenir més remei que aturar-la amb faltes, i la mataronina rebre 10 personals i va estar gairebé immaculada en tirs lliures (7/8). Amb cistelles en grans u contra u i amb un 3+1 va posar més espectacularitat a un gran duel de bàsquet, i esdevingué clau per mantenir la imbatibilitat del seu Mataró.

Maria Bas (JE Terrassa); Valoració: 20, 17 punts, 2 rebots, 3 recuperacions: Gran paper de l’aler de la JET, que degut a la manca d’interiors del seu equip va haver de jugar molts minuts de 4 i ho va fer d’allò més bé. Capaç d’aturar jugadores físicament superiors i recuperant 3 pilotes es va lluir en defensa, però en atac va demostrar la seva precisió i va trencar els esquemes tarragonins amb 5 triples (5/7) que li permetien enfilar-se fins els 17 punts i els 20 de valoració, sent la millor d’una JET que torna a treure el cap als primers llocs de la taula.

Mireia Monleón (SESE); Valoració: 33, 26 punts, 18 rebots,5 faltes rebudes: Espectacular posada en escena en la victòria a Cornellà de la jugadora més desequilibrant d’aquest SESE. El talent per treballar a la pintura de Monleón va ser una font inesgotable de punts i joc per les barcelonines, ja que es va enfilar fins els 26 punts. A més va signar unes espectaculars dobles figures amb 18 rebots més i 5 faltes rebudes que la converteixen en la segona jugadora millor valorada de la jornada amb 33 dígits.