divendres, 19 d’octubre del 2012

Festival del femení del Platges de Mataró

El conjunt dirigit per Cèsar Aneas guanya 105-41 l’Olesa de Montserrat

El femení del Platges continua imparable i aquest passat cap de setmana va sumar la seva quarta victòria consecutiva a la lliga. Les mataronines, que per ara han guanyat tots els partits que han disputat, no van tenir problemes per superar l’Olesa 105-41. Les visitants després de cinc jornades no porten cap victòria.

Des del primer minut de joc ja es va veure la gran diferència que hi ha entre aquests dos equips ara mateix, i és que si el Platges és un dels candidats al títol de lliga i a l’ascens, l’Olesa, que no fa gaires anys jugava a la màxima categoria estatal, és el cuer de la categoria i és l’únic equip de la categoria que no coneix la victòria. Al final del primer quart el resultat de 36-13 ja ho deia tot.

En el segon període el conjunt mataroní va semblar donar-se un respir i el parcial va ser de 14-13. Però a la represa les mataronines van tornar a practicar el seu joc habitual i van passar per sobre del seu rival. Destacar que totes les jugadores grogues que van participar en el partit van anotar.

Ara aquest cap de setmana el Platges té un doble compromís, dissabte a la pista del Cerdanyola, un dels equips forts de la categoria que ve de derrotar el Joventut Les Corts que era l’altre equip, a part del Platges, que estava invicte. I diumenge les grogues juguen a la pista del Joventut Les Corts en el partit ajornat de la tercera jornada de lliga. Tota un prova de foc que si se supera amb èxit col·locaran el Platges al capdavant de la classificació en solitari.

PLATGES MATARÓ – CB OLESA 105-41
PLATGES: Blanca Garcia (22), Laia Flores (19), Ariadna Pujol (5), Nuria Talavera (12), Olga Ruano (16) cinc inicial; Teresa Gómez (6), Cristina Pujol (8), Carolina del Santo (9), Marta Jou (6), Clàudia Gracia (2).
MARCADOR: 36-13, 50-26, 79-34, 105-41.