dimecres, 10 d’octubre del 2012

El Platges de Mataró veu trencada la bona dinàmica contra El Masnou




publicat per  http://www.mataroradio.catDm, 09/10/2012 - 13:28 |    Marc Mayola

Incapacitat per tancar el rebot defensiu i desencert en els triples. Factors que expliquen la derrota del Platges de Mataró, a casa, contra El Masnou. Així ho ha analitzat el tècnic dels mataronins, Quique Spà, que ja prepara la visita a la pista del Barberà.
El Platges va veure trencada una ratxa de dues victòries seguides després de caure al Palau contra el rival comarcal, per 82 a 86. El Masnou va completar un partit molt seriós, però els mataronins no van mostrar-se prou inspirats en facetes importants del joc. El desencert en els triples, combinat amb la poca traça per tancar el rebot defensiu, van ser factors clau per entendre la derrota local. Així ho explica el seu tècnic, Quique Spà.
Cap dels equips de la lliga ha aconseguit sumar quatre victòries en aquestes jornades inicials. El Mataró, amb un balanç equilibrat de 2-2, només és a un partit dels líders. La Copa Catalunya d’aquesta temporada es presenta com una competició igualada i competida. Justament aquest és el principal objectiu dels mataronins; competir tots els partits i contra tots els rivals.
Quique Spà creu que les noves incorporacions, en la seva majoria provinents de les files del B o del C de la pròpia entitat, comencen a agafar el ritme de competició. El tècnic apunta que aquests jugadors seran de gran valor durant la temporada perquè encara tenen molt de recorregut.
El Platges prepara aquesta setmana la visita a la pista del Barberà, un dels equips que ha guanyat tres dels quatre partits. Spà parla de la importància cabdal de guanyar després d’una derrota, però és conscient de les dificultats que es trobaran a la pista vallesana.

Femení
L’equip femení, per la seva part, lidera el seu grup de Copa Catalunya gràcies a les tres victòries consecutives en aquest inici de campionat. L’últim rival que va caure contra el conjunt de César Aneas, l’Arenys, va comprovar la fortalesa física de les mataronines. En general, un Platges molt correcte en tots els aspectes importants.
César Aneas, però, no vol caure en un cofoisme desmesurat, tot i que els resultats i les sensacions conviden a l’optimisme. És conscient que l’equip pot millorar en moltes facetes; Concentració en el primers minuts del partit, duresa defensiva i rebot, en són algunes.
El Platges rep l’Olesa el proper cap de setmana. El partit hauria de ser de pur tràmit davant un rival que ha perdut els quatre partits que ha jugat encaixant pallisses estrepitoses. De totes maneres, el tècnic local no vol caure en la relaxació.
El cap de setmana del 19, 20 i 21 d’octubre, el Platges de Mataró afrontarà un doble desplaçament complicat, a les pistes del Cerdanyola i el Joventut Les Corts. En aquest cas, per jugar el partit que es va ajornar al seu dia pels compromisos internacionals de la mataronina Ari Pujol.