dimecres, 17 d’octubre del 2012

El Platges de Mataró supera el Barberà

Els mataronins s’imposen 43-69 en un partit que van dominar des de l’inici

El Platges de Mataró va aconseguir el cap de setmana passat una important victòria a la pista del Barberà. Els mataronins es van imposar 43-69 a un equip que tenien per sobre, al que empaten a victòries. El triomf serveix també per posar-se en un balanç positiu de tres triomfs i dues ensopegades en les cinc jornades de lliga. Natxo Ariño, amb 24 punts, va ser el jugador més destacat del Platges de Mataró, que torna a mirar cap amunt després d’un inici de lliga irregular en quant a resultats.

El matx va estar dominat des d’un bon inici pel conjunt unionista. Els de Quique Spà es van mostrar molt sòlids en defensa al llarg de tot el partit, destacant els 26 rebots defensius recollits, i això frenava les ofensives del Barberà. En el primer període va marxar amb un avantatge de vuit punts i només nou encaixats. Tot i que en el segon quart els locals van trobar amb més facilitat cistella, els mataronins seguien per davant amb un bon ritme anotador: 13-18 de parcial i 13 punts d’avantatge.

Els mataronins van trencar definitivament el partit en el tercer període. Una defensa de ferro davant un equip que atacava amb més desesperació i contundents contracops que anaven augmentant la diferència entre els dos conjunts. Sota cistella Paco Hernández (16 punts) i el ja citat Ariño (24) eren un corcó. Només els podien frenar a personals, i allà Ariño seguia endollat: 7 de 8. El parcial de 7-20 sentenciava un partit que no tenia història en el darrer quart, on es va empatar a catorze per acabar amb el 43-69 final.