dimecres, 17 d’octubre del 2012

El femení del Platges de Mataró segueix sense rival




Les noies de César Aneas tomben de manera contundent a l’Olesa per 105-41



publicat per www. capgros.com fotos R. Gallofré 16 octubre 2012         



El femení del Platges de Mataró va aconseguir una nova victòria aquest diumenge, dia 14, al Josep Mora. El conjunt que dirigeix César Aneas es va imposar de manera contundent a l’Olesa per un 105-41 que evidencia el gran desnivell que hi ha entre els dos conjunts. El Platges de Mataró segueix fent ple de victòries, i porta ja quatre de quatre des que va arrencar la lliga. A falta d’alguns resultats per completar la jornada, l’equip és segon del seu grup quan encara li manca un enfrontament amb el Joventut Les Corts, partit ajornat de fa quinze dies. Tot i tenir un partit menys, les mataronines són el segon equip més anotador del grup amb 332 punts repartits en quatre jornades.



Les unionistes van sortir a per totes des d'un primer moment, i això va quedar palès amb un encert ofensiu increïble: 36-13 en el primer quart. Blanca Garcia sota cistella va estar inmensa, sis de 8 i 22 punts en total, a banda de ser un mur en el rebot (9 en total). L'aportació de jugadores com Laia Flores, 19 punts, o Olga Ruano, 16, demostra que aquesta temporada el Platges de Mataró és molt més que una inspirada Ari Pujol, que comandava les millors puntuacions setmana rere setmana la temporada passada.



El ritme anotador va baixar en el segon període, però de nou en el tercer les diferències es van poder veure amb claredat: 29-8. Això sumat al 26-7 del darrer quart deixava clara la diferència entre els dos conjunts. El poderós joc interior (54 rebots en total) demostra com l'equip ha millorat en la faceta de joc que més problemes tenia. De moment, quatre de quatre en lliga a l'espera de la visita a Cerdanyola, un rival complicat com pocs en el grup mataroní.