dijous, 25 d’octubre del 2012

El Platges de Mataró perd a casa en un tram final d’infart

Els mataronins cauen 66-74; remunten un mal inici però no aconsegueixen la victòria

El Platges de Mataró va ensopegar a casa dissabte passat, dia 20, en un partit marcat pel mal inici davant el Santa Coloma i la gran reacció dels de Quique Spà posterior, encara que acabés sent insuficient. Els mataronins van perdre 66-74 amb un dels equips més potents del grup, però arribant a estar tres punts per sota només quan faltava un minut per acabar el partit. Finalment es va encadenar una nova derrota a casa.

El matx va començar amb un Santa Coloma molt endollat des del primer moment. No semblava la millor manera de recuperar el camí del triomf a casa un 9-21 de parcial en el primer període. La cosa es complicaria en el següent, amb millor ritme anotador dels unionistes però errors en defensa que costaven car. Així les coses, el 26-43 a la mitja part no era gaire esperançador.

En la represa, el Platges va ajustar la defensa molt més i això va frenar el ritme anotador del Santa Coloma. Però en atac se seguia per sota dels registres habituals (12 punts en el tercer quart) i tot semblava dat i beneït da cara al darrer període, amb una diferència de 18 punts. Els de Quique Spà, però, van despertar de cop i van començar a jugar de tu a tu en el joc interior, gran fortalesa dels visitants. Els mataronins van recuperar més pilotes i van aconseguir puntuar molt més que abans. Això retallava diferències fins que a un minut el Platges perdia de tres. Un triple del Santa Coloma els va posar sis amunt. I el darrer minut es va anar acabant a base de personals que els visitants no van desaprofitar fins escapar 66-74.