dijous, 25 d’octubre del 2012

El femení del Platges de Mataró lidera el grup de Copa Catalunya




Guanyen dissabte al Cerdanyola però perden diumenge amb el Joventut Les Corts

publicat per www.capgros.com 22 octubre 2012             
               
El femení del Platges de Mataró ha acabat un cap de setmana molt intens amb dos rivals fortíssims per la lluita pel primer lloc a la Copa Catalunya: Cerdanyola i Joventut Les Corts. Les mataronines visitaven la pista de les vallesanes, que estaven en un gran moment de forma, i a l’endemà tenien el partit ajornat de feia algunes setmanes per la convocatòria d’Ari Pujol amb Espanya pel mundial 3x3. El resultat del cap de setmana ha estat equilibrat amb una victòria dissabte i una derrota diumenge, suficient però perquè el Platges de Mataró sigui líder del grup. Això sí, empatat amb el Joventut Les Corts amb el balanç de cinc victòries i una derrota.

Davant el Cerdanyola, el Platges de Mataró va haver de remuntar un inici de partit complicat en el que les vallesanes estaven molt en forma. El 16-11 inicial va quedar contrarestat pel 10-17 del segon període, però quedava molt de partit encara per decidir un vencedor. Les mataronines van haver d’anar a remolc durant el tercer quart, però l’equip va ser capaç d’ajustar la defensa en l’últim –només onze punts encaixats- fins la victòria 56-61. Ari Pujol va aparèixer quan més se la necessitava amb un autèntic partidàs: 23 punts i quatre rebots. Ben acompanyada en el joc interior per Olga Ruano i Núria Talavera, 13 i 8 punts respectivament i quinze rebots entre les dues.

Diumenge tocava un matx complicat amb el Joventut Les Corts. El rival havia ja perdut un partit, pel que guanyar suposava posar-se líder en solitari. Però el Platges de Mataró no va poder sorprendre a un rival que va marcar la gran diferència en el primer parcial: 19-8. L’equip venia d’un esforç important amb el Cerdanyola, i això es va notar. Malgrat aquesta diferència, en els altres parcials el matx va tenir alternatives i bàsquet d’alt nivell, però la llosa de l’inici va ser massa gran fins el 76-60 definitiu. Olga Ruano, amb 17 punts, i Laia Flores amb 13, van ser les jugadores més destacades entre les unionistes.