dijous, 13 de setembre del 2012

La Sala Cabanyes presenta una temporada complerta tot i les dificultats econòmiques




publicat per www.mataroradio.cat  Dv, 07/09/2012   Helena Novellas

La Sala Cabanyes presenta una completa programació teatral, tot i la crisi. Un total de vuit espectacles formaran part al llarg de la temporada 2012-2013 de la Sala. En aquest sentit, el director de l’entitat, Toni Grané reconeix que han hagut d’ajustar-se el cinturó per poder oferir una cartellera de qualitat i adequada al pressupost. En l’àmbit exclusivament escènic, Sala Cabanyes ha preparat un curs farcit d’estrenes, reposicions, coproduccions amb companyies i entitats externes i teatre de petit format a La Saleta. La temporada s’iniciarà el 23 de setembre amb la recuperació del musical ‘Oh happy day!’, el gran èxit de l’anterior curs a la Sala.
D’altra banda, Marc Molina és el nou director de l’Escola de Teatre la Saca. Molina relleva en el càrrec a Toni Grané, que ha dirigit l’escola durant 14 anys. En aquest sentit, el nou director de La Saca explica que la novetat del nou curs que comença és que s’amplien els grups de l’escola i s’incorporara, a partir del 6 d’octubre, un curs per majors de 16 anys, i un altre per adults. Escoltem Marc Molina.
Pel que fa ‘Els Pastorets’, el gran espectacle de la temporada, aquest 2012 canvia també de director. Ferran Camps i Genís Mayola seran els encarregats de dirigir, a partir del 22 de desembre, un dels muntatges estrella de la tradició nadalenca de Mataró.