dissabte, 15 de setembre del 2012

El femení del Platges torna a la lliga reforçat i s'enfronta al Viladecans




publicat per http://www.mataroradio.cat  13/09/2012 - 17:43 |    Marc Mayola

L’equip femení del Platges de Mataró debuta a la lliga aquest diumenge a la pista del Viladecans. A diferència del seu homòleg masculí, l’equip entrenat per César Aneas s’ha reforçat a consciència i sembla preparat per fer un salt de qualitat a la categoria de Copa Catalunya.
Els fitxatges de Carolina del Santo, Olga Ruano o Blanca Garcia, completen una plantilla més competitiva que la temporada passada. El Platges ha reforçat les posicions exteriors, però sobretot ha potenciat el joc interior perfilant una bateria de pivots destinada a dominar la pintura. César Aneas és el tècnic de les mataronines.
Neus Bermejo, que aquest estiu va renunciar al Mundial per seguir la seva carrera com a model, sembla que deixarà de manera definitiva les pistes per dedicar-se exclusivament a les passarel•les. Londres, París i Milà, capitals de la moda, són les properes parades de la jugadora mataronina.
En relació a l’estrena oficial aquesta temporada, Aneas apunta que serà molt complicat guanyar a la pista del Viladecans. El tècnic destaca que el duel dins la pintura promet emocions fortes, i recorda que el primer rival també s’ha reforçat bé i ha completat una gran pretemporada.