dimarts, 4 de setembre del 2012

La companyia mataronina eN movimeNt aterra a Madrid




publicat per http://www.mataroradio.cat  31/08/2012  Helena Novellas

L’amor adolescent dels pensaments de Julieta conquesta Madrid. La companyia de dansa resident a la Sala Cabanyes, eN movimeNt, torna a casa amb bones crítiques i amb la voluntat de ballar per l’Estat Espayol durant els propers mesos, amb parada obligada a Barcelona. Tot i així, la directora i coreògrafa del muntatge, Mercè Grané assegura que ha estat una sorpresa la bona rebuda del muntatge per part del públic i afirma que la companyia té ganes de seguir ballant i interpretant els somnis adolescents de les Julietes del segle XXI.
La companyia de dansa resident a la Sala Cabanyes, eN movimeNt, presentava a finals d’abril aquest espectacle. La directora i coreògrafa del muntatge, Mercè Grané, recorda que la voluntat és trencar a través de la dansa el tràgic arquetip dels amants i convertir la història de Julieta en una narració nova, actual i particular.
L’espectacle es basa en la tragèdia que va escriure William Shakespeare al 1597, és una adaptació de l'obra teatral passada a la dansa on sis Julietes seran les encarregades de mostrar al públic el que passa pel cap del personatge.