dimecres, 5 de setembre del 2012

Cadet A i Júnior A mas. han assolit la categoria Preferent.




Tant el Cadet com el Júnior masculins han aconseguit en aquest llarg cap de setmana classificar-se per jugar la propera temporada en la categoria Preferent.
El Cadet ho aconseguia després de imposar-se als tres equips del seu grup, el Força Lleida per 54 a 74, al C.B. Prat per 82 a 52 i ahir davant el C.B. Sant Josep de Badalona per 68 a 76, aconseguint la primera posició del grup i l’accés a la categoria Preferent.
El Júnior per la seva part feia el mateix i se imposava en el seus tres partits al CESET de Girona per 59 a 82, dissabte al C.B. Andorra per 91 a 55 i ahir al C.B. Mollet per 71 a 68, aconseguint també la primera posició del seu grup i la militància per la temporada que ve a la Preferent.
Destacar que després de varis anys, el Club tornarà a gaudir de tots els seus equips de formació en les màximes categories del bàsquet català, tant en femenins com en masculins, mostra inequívoca del bon treball que es ve desenvolupant des de fa anys. Enhorabona doncs a tots els responsables que al llarg d’aquest temps hi han contribuït per seguir sent un referent del nostre esport.