dilluns, 25 de juny del 2012

L’infantil femení de la UE Mataró sots-campió d’Espanya

Les mataronines després de quedar campiones de Catalunya arriben a la final estatal on van caure davant el Gran Canària 64-37

Fantàstica temporada de l’infantil A femení de la Unió Esportiva Mataró que després de proclamar-se per primer cop a la història campió de Catalunya, la setmana passada es va proclamar subcampió d’Espanya en els campionats estatals celebrats a Lanzarote després de perdre la final 64-37 davant el Gran Canària.

Les mataronines després de superar a semifinals el CB Clavijo de Logroño 60-44 es van trobar a la final al totpoderós Gran Canària, un equip que en els darrers anys està sent el gran dominador del bàsquet femení de base, i que aquesta temporada s’ha adjudicat la triple corona estatal proclamant-se campió estatal infantil, cadet i júnior.

Tot i la gran superioritat física de les canàries, el conjunt mataroní entrenat Cesar Aneas va plantar cara i al final del primer quart el resultat era de 15-11 a favor de les canàries. En el segon quart el Mataró es va acostar fins els tres punts, però en els darrers cinc minuts d’aquest període l’equip canari va posar la directe i va marxar fins els 12 punts (31-19).

A la represa les canàries conduïdes per Iris Junio, millor jugadora del torneig, van desplegar el seu millor bàsquet i no van donar opcions a les mataronines. El resultat final va ser de 64-37, i el gran favorit es va proclamar campió estatal, la UE Mataró va ser subcampió, i tercer va ser el CIA Maria de Vigo que va derrotar en el partit pel tercer i quart lloc al Clavijo 75-40.