dilluns, 18 de juny del 2012

El Platges perd tota opció d'ascens a Lliga EBA

El conjunt mataroní perd 76-86 davant el Reus Ploms en el partit pel tercer i quart lloc de la fase final de Copa Catalunya

El Platges va dir adéu definitivament a tota opció d'ascens a Lliga EBA després de perdre 76-86 al pavelló del Sant Josep de Badalona el partit pel tercer i quart lloc de la fase final de Copa Catalunya. Els mataronins sempre van anar per sota en el marcador i en cap moment van poder remuntar el matx davant un Reus que no es va deixar sorprendre.

Després d'un primer quart igualat que va acabar 17-18, els tarragonins van anar ampliant diferències durant el segon i tercer quart arribant al darrer període amb 11 punts d'avantatge. En aquest últim quart el Platges ho va intentar tot, però la defensa groga no va poder aturar l'atac reusenc i el conjunt mataroní va acabar perdent 76-86 i dient adéu a tota opció d'ascens.

Destacar que un altre partit més el Platges va trobar a faltar, i molt, la baixa de Marc Forcada que s'ha perdut aquest tram final de temporada per lesió. Al final l'equip groc s'ha quedat sense ascens, però això no pot entelar la gran temporada que ha fet l'equip entrenat per Quique Spà que va acabar campió de la lliga regular. La final de Copa Catalunya entre Sant Josep de Badalona i Lluïsos de Gràcia se la va acabar adjudicant l'equip gracienc 77-82.

Partit d'homenatge a Jordi Ventura
Dir que aquest partit va ser el darrer amb la samarreta groga de Jordi Ventura i Paco González. El club ja informat que el proper 7 de juliol es farà un partit d'homenatge pel capità Jordi Ventura que ha defensat els colors grocs durant 25 anys.

PLATGES MATARÓ - REUS PLOMS 76-86
PLATGES: Jordi Ventura (8), Llorenç Mons (20), David Gacria (4), Conrad Varela (2), Paco Hernàndez (20) cinc inicial; Sergi Ventura (2), Ignasi Ariño (9), Rafa Gonzàlez (6), Pol Berrocal, Jordi Sànchez (4), Guillem Garcia (1). MARCADOR: 17-18, 32-39, 50-61, 76-86.