dijous, 14 de juny del 2012

Ariadna Pujol i Quique Spà, guardonats a la Nit del Bàsquet Català 2012




Millor jugadora de Copa Catalunya femenina i millor entrenador en competició d’àmbit català respectivament

La jugadora del Platges de Mataró, Ariadna Pujol, i el tècnic de l’equip masculí de la mateixa unionista, Quique Spà, han estat guardonats en la Nit del Bàsquet Català 2012, una cita que ret homenatge als millors de la temporada. Pujol va acabar la temporada sent la jugadora més valorada de tota la temporada, fregant la doble figura de mitjana i aconseguint un 23 total de valoració. Tot això malgrat el fet que el femení del Platges de Mataró no podés lluitar pel títol en una segona fase de competició on el desgast de la plantilla–doblant partits amb júnior i primer equip- li va passar factura.

Per la seva banda, Quique Spà, entrenador del Platges de Mataró masculí, ha estat escollit com a millor entrenador d’equips masculins en competició d’àmbit estatal. L’espectacular temporada del Platges de Mataró a la fase regular, sent primer de grup, i les opcions de l’equip encara de ser tercers i assolir l’ascens a EBA són els mèrits d’un tècnic que va arribar durant la temporada passada i que ha donat un nou aire al conjunt mataroní.

Els dos guardonats del Platges de Mataró rebran el seu premi el proper 30 de juny a la Sala d’Actes del Col·legi La Salle de Barcelona a partir de les 20.00h durant el decurs de la Nit del Bàsquet Català.

publicat per
S.F.
14 de juny de 2012