diumenge, 6 de maig del 2012

La Sala Cabanyes s'estrena amb la venda d'entrades a través d'internet




La Sala Cabanyes incorpora la venda online de les entrades dels espectacles. Des del dimecres, 2 de maig, la Sala Cabanyes posa a disposició dels mataronins la compra de les entrades a través del seu web oficial. Segons Ramon Radó, portaveu de la Sala Cabanyes, amb aquesta nova aplicació es facilita la compra d’entrades d’una manera ràpida i còmoda, tenint en compte que fins ara només es podia adquirir els tiquets pels espectacles en unes hores concretes a la setmana. A partir d’ara, aquesta finestra online permetrà poder adquirir les entrades des de qualsevol lloc i a qualsevol hora del dia.
Radó explica que el funcionament és senzill i els clients podran seguir optant als habituals descomptes i les ofertes especials, que ja es duien a terme fins ara per jubilats, famílies nombroses i també pels socis habituals de la Sala.
El primer espectacle que gaudeix d’aquesta nova aplicació online, i que posa a la venda les seves entrades a través de la xarxa és ‘Oh happy day’ dirigit per Toni Grané i Georgina Blanch i que s’estrena el proper 20 de maig.

publicat per
6 de maig de 2012