dilluns, 7 de maig del 2012

El femení del Platges de Mataró tanca la lliga amb una victòria

S’imposen 72-61 a l’Olesa amb una gran participació d’Ariadna Pujol, que suma 26 punts

El femení del Platges de Mataró estava de ressaca pel Campionat de Catalunya, però no per això va deixar de sumar una victòria a casa que deixa un bon sabor de boca final a la Copa Catalunya, on els resultats a la segona fase no han acompanyat com s’esperava per un equip que ha hagut de fer un sobreesforç físic important durant tota la temporada. Les mataronines van imposar-se 72-61 a l’Olesa amb una gran Ariadna Pujol, que va anotar 21 punts, va recollir deu rebots, va fer set assistències, vuit recuperacions i va aconseguir un espectacular 50 de valoració.

El partit va estar marcat per la igualtat durant el primer període, on els dos equips van tenir un encert anotador molt elevat i van acabar empatant a 22 després del parcial inicial. En el segon tram abans del descans, les mataronines van baixar el ritme i van veure com l’Olesa s’escapava mica en mica en el marcador, fins que a la mitja part es perdia per 31-36.

L’equip va posar fil a l’agulla en el tercer quart, on les mataronines van ofegar en defensa al seu rival i van trobar cistella amb molta facilitat. Als 26 punts totals de Pujol se li sumen els 11, 9 i 8 de Teresa Gómez, Cristina Pujol i Laia Flores, que van acompanyar en moments importants del partit. Parcial de 28-12, capgirada al marcador i al darrer període mantenir la diferència aconseguida d’onze punts. El Platges de Mataró ja no va deixar escapar el partit, gràcies en part a la solidesa en el rebot defensiu (28 per només 4 ofensius de les visitants).

fotos : Gabriel Romera