dijous, 10 de maig del 2012

El Platges haurà d’esperar per ser campió




El Platges perd davant el segon classificat i haurà de guanyar en l’última jornada de lliga a casa a l’Aqua per ser campió

El Santa Coloma té la mida presa al Platges de Mataró i aquesta setmana el va tornar a guanyar i va impedir que el conjunt mataroní es proclamés campió de lliga. Els mataronins tenien la possibilitat de ser campions de lliga si guanyaven a la pista del segon classificat, però el Platges no va fer un bon partit i va perdre 81-60 davant un Santa Coloma que ara esperarà una punxada del Platges en la darrera jornada de lliga per prendre el títol de lliga al conjunt groc. Aquest diumenge a les 18:30 hores  el Platges rep la visita de l’Aqua de Badalona, si els grocs guanyen seran campions.

El partit no va començar gens bé pel conjunt mataroní que al final del primer quart ja perdia de deu punts (20-10). Durant el segon període el conjunt local va ampliar diferències, però al final del quart el Platges va reaccionar i va escurçar distancies fins a posar-se a només set punts (37-30).

A la represa s’esperava un matx igualat, entre un equip que volia allargar la lliga i un altre que volia sentenciar-la. Però la cosa no va ser així, el Platges no va estar gens encertat de cara a cistella davant un Santa Coloma que va explotar la seva superioritat sota els taulells i que va acabar guanyant amb comoditat 81-60. Ara el Platges de Mataró haurà de guanyar en aquesta darrera jornada de lliga a casa a l’Aqua per proclamar-se campió de la fase regular.

SANTA COLOMA – PLATGES MATARÓ 81-60
PLATGES: Jordi Ventura, Ignasi Ariño (6), Marc Forcada (14), David Garcia (10), Paco Hernàndez (2) cinc inicial; Sergi Ventura (10), Llorenç Mons (11), Rafa Gonzàlez, Jordi Sanchez (2), Conrad Varela (15).
MARCADOR: 20-10, 37-30, 57-43, 81-60

publicat per
7 de maig de 2012