diumenge, 27 de maig del 2012

El Platges de Mataró passa ronda a la fase d’ascens




Els mataronins tomben 78-72 a un combatiu Igualada i entren a la fase final per intentar pujar de categoria

El Platges de Mataró segueix amb pas ferm en la ara ja sí fase final per ascendir de Copa Catalunya a Lliga EBA. Els mataronins, que comptaven amb la baixa de Marc Forcada per lesió, precisament en el partit d’anada, van haver de patir de valent per emportar-se la victòria a casa davant un combatiu Igualada. La victòria per un curt resultat de 78-72 demostra la gran igualtat que hi va haver ahir dissabte, dia 26, al Palau Josep Mora. A l’anada els de la Garrotxa ja havien posat en molts problemes als mataronins, que només van poder guanyar per un punt, i en aquest la tensió que es va viure en alguns moments demostra la gran dificultat de l’eliminatòria.

El triomf no es va poder aconseguir fins el tram final de partit, després que durant molts minuts el matx estigués en un puny, avantatges dels mataronins de dos i tres punts, i es disputés amb molta igualtat entre els dos conjunts. A la mitja part es guanyava per un ajustat 37-33 que encara s'ajustaria més durant alguns instants del tercer període. Finalment, els unionistes van gestionar millor els últims instants, van ser claus l’encert en moments puntuals del tir exterior, per emportar-se un triomf que els portarà a les semifinals de la Copa Catalunya. Un pas més i l’ascens serà una realitat.

El proper enfrontament serà amb un rival complicat com són els Lluïsos de Gràcia. Els barcelonins van ensopegar davant el Salt en el partit d’anada, però malgrat tenir deu punts de desavantatge van aconseguir remuntar-los a la seva pista i imposar-se aquest cap de setmana per 72-60, un resultat que els dóna el pas a la semifinal amb els de Quique Spà. El vencedor d’aquest encreuament serà equip de Lliga EBA.

publicat per
foto: Gabriel Romero
27 de maig de 2012