diumenge, 13 de maig del 2012

El Platges de Mataró campió de la lliga regular

El conjunt mataroní jugarà la fase d'ascens a Lliga EBA i el seu primer rival serà el CB Igualada

El Platges de Mataró s’ha proclamat campió de la lliga regular del grup I de Copa Catalunya a la darrera jornada del campionat després de derrotar a casa l’Aqua de Badalona 82 a 53. Tot i això hem de dir que abans de jugar el partit el conjunt mataroní ja era campió de lliga, ja que dissabte el vespre el Santa Coloma que és el segon classificat va perdre a la pista del Masnou i va certificar el títol de lliga pel Platges. Tot i tenir el títol a la butxaca els mataronins no van deixar escapar l'oportunitat de brinda una altra victòria a la seva afecció i van derrotar per la viara ràpida un Aqua de Badalona que no s'hi jugava res.

En el primer quart ja es va veure la superioritat del Platges davant un equip badaloní que al final del primer quart ja perdia de 8 punts (16-8). En el segon quart el conjunt mataroní amb tots els seus jugadors troban cistella amb facilitat va marxar al descans guanyant de 14 punts (38-24).

A la represa el conjunt badaloní no va existir en el tercer quart i va rebre un contundent parcial de 20 a 7 d'un Platges que no es va deixar anar en cap moment. En el darrera peíode els visitants van maquillar una mica el resultat final davant un Platges que va donar molts minuts als jugadors menys habituals que com ja és habitual van tornar a donar la talla.

Definides les fases d'ascens i descens
Ara el conjunt mataroní, juntament amb el Santa Coloma,Salt i Sant Josep amb els altres quatre primers classificats del grup II, Martorell, Reuls Ploms, Lluiïsos de Gràcia i Igualada jugaran els play-off d’ascens a Lliga EBA. Les fases començaran la setmana vinent i el Platges s'enfrontarà a l'Igualada a partit d'anada i tornada en aquesta primera eliminatòria dels play-off d'ascens. La setmana que ve el Platges jugarà a Igualada i d'aquí i quinze dies jugarà la tornada a casa.

Per sota Vila- Seca, Viladecans, Santpedor, Roselló,  Argentona, Minguellla, Sant Adrià i Blanes lluitaran per salvar la categoria.

PLATGES DE MATARÓ – AQUA 82-53
PLATGES: Sergi Ventura (5), Llorenç Mons ( 8), Rafa Gonzalez (4), Marc Forcada (14), David Garcia (9) cinc inicial; Nacho Ariño (11), Paco Hernandez (9), Jordi Sanchez (4), Conrad Varela (8), Guillem Garcia (10), Pol Berrocal.
MARCADOR: 16-8, 38-24, 58-31, 82-53.