dijous, 17 de maig del 2012

El júnior femení del Platges ja està semifinals

Les mataronines han derrotat a quarts de final al Valladolid 49-71 i ara s’enfrontaran al Gran Canaria a semifinals

El júnior femení del Platges no s’ha deixat sorprendre per l’UVA Ponce de Valladolid als quarts de final del Campionat d’Espanya, i s’ha classificat per jugar les semifinals del torneig després de derrotar a l’equip castellà 49 a 71. Les mataronines han sortit des del primer minut pel partit i la classificació i al final del primer quart ja guanyaven 11 a 28. En el segon quart el conjunt castellà ha retallat diferències i s’ha posat a només 11 punts (25-36).

A la represa el conjunt mataroní ha aguantat bé els intents de remuntada del Valladolid en el tercer quart per acabar rematant la feina en un darrer quart on les mataronines han acabat jugant a plaer. Des les jugadores del Platges hem de destacar els 28 i 27 punts d’Ariadna Pujol i neus Bermejo respectivament.

Quarta semifinal estatal consecutiva
Ara divendres a les 16 hores el Platges disputarà la seva quarta semifinal consecutiva d’uns Campionats d’Espanya Júnior Femení davant l’actual campió estatal, el Gran Canària, equip que busca el seu cinquè títol consecutiu de campió d’Espanya. El conjunt canari s’ha desfet amb certa facilitat del Ros Casares de València a quarts de final per un contundent 75 a 40.

La temporada passada el Gran Canaria ja va apartar el conjunt mataroní de la final estatal, però ho va fer patint fins al final, ja que a manca d’un minut el resultat era d’empat, esperem que aquest cop el resultat sigui diferent i el Platges pugui donar la sorpresa i juga la final.

UVA PONCE VALLADOLID – PLATGES MATARÓ 49-71
PLATGES: Laia Flores (5), Neus Bermejo (27), Ariadna Pujol (28), Núria Talavera (7), Cristina Conejos cinc inicial; Cristina Pujol (2), Andrea Vidal, Mariona Teixidó (1), Claudia Guri (1), S Trawally.
MARCADOR: 11-28; 25-36; 42-54, 49-71.