dissabte, 28 d’abril del 2012

Mataró i Sant Adrià fan bons els pronòstics i es veuran a la final

Eren els dos favorits i no han fallat. El Platges de Mataró ha vençut l’Uni Girona (67-42)després de desencallar el partit al tercer quart, mentre que el Femení Sant Adrià ha patit fins al final davant el Segle XXI (60-54). Demà, els dos equips jugaran la final del Campionat Júnior de Catalunya.

El Mataró i el Sant Adrià disputaran demà a les 12:15h la Final del Campionat de Catalunya Júnior. Foto: GEiEG
1a Semifinal: Monster Platges de Mataró 67-42 Uni Girona
L’amfitrió de la Final a 4 júnior no ha defraudat i s’ha emportat una victòria contundent davant l’Uni Girona, fent palesa sobre la pista la gran diferència que hi ha entre les dues plantilles. Un primer quart vistós en quant a joc ha fet que el Mataró agafés les regnes de bon inici i tot i un gran desplegament del joc ofensiu, el Girona no es rendia i anant a remolc aconseguia acabar prop de les mataronines. Al segon quart, el ritme del Mataró no ha baixat i això ho ha patit l’Uni. La bona direcció de la cadet Laia Flores i els punts d’Ariadna Pujol han significat un parcial de 10-0 que ha deixat l’Uni 14 punts a sota (30-16) i que semblava sentenciar el partit abans d’hora. Les de Girona no s’han rendit, i acte seguit han respost amb un altre parcial de 2-10, que deixava les coses al descans en un obert 32-26 pel Mataró. A la represa, la resistència gironina ha cedit definitivament i s’ha trencat el partit. El ritme de les grogues era altíssim, i l’Uni no tenia el físic ni la qualitat per aguantar durant els 40 minuts. El Mataró ha incrementat la intensitat defensiva i sense baixar en atac n’ha tingut prou per distanciar l’Uni en 15 punts, ja irrecuperables per les gironines. Amb el mateix ritme ha afrontat el Platges el darrer quart, cosa que ha fet que les diferències s’eixamplessin fins als 25 punts finals.
2a Semifinal: Femení Sant Adrià 60-54 Segle XXI
Completament diferent ha estat la segona semifinal entre dos equips, sobre el paper, més igualats que els que s’enfrontaven a la primera. El Segle XXI ha portat el domini del joc en un primer quart en què ha sorprès el Sant Adrià. Amb un ritme molt fluït en atac, les de la Blume han començat a manar el marcador. Les liles no trobaven la manera de frenar les seves rivals, que es mostraven amb confiança i molt d’encert en el tir. Tot ha canviat al segon quart, en què el Sant Adrià s’ha començat a trobar i de la mà de les seves jugadores amb presència al sènior ha entrat al partit. Un parcial de 8-0 abans del descans donava a les de Jordi Vizcaíno un avantatge que pràcticament no havien tingut en tot el partit. El Segle ha reaccionat després del descans i amb un parcial de sortida de 0-6 ha tornat a agafar el control del matx. El Sant Adrià però, no s’ha vingut avall i ràpidament ha respost, en un partit amb constants alternances en el marcador. El darrer quart ha començat amb domini lila de només un punt, cosa que ha conduït a un ajustat final. A l’hora de la veritat, l’experiència de les del Besòs i millors decisions en jugades calentes han decantat la balança per guanyar-se el pas a la final.