dissabte, 28 d’abril del 2012

El júnior del Platges jugarà la final catalana




El conjunt mataroní s’ha imposat 67 a 44 al UNI Girona i jugarà demà la final davant el guanyador de la semifinal entre el Sant Adrià i el Segle XXI

El júnior femení del Platges de Mataró ha superat a l’UNI Girona 67-44 a la primera semifinal de la Final a quatre Catalana i demà diumenge jugarà la final. Amb aquesta victòria les mataronines s’asseguren la seva classificació pel Campionat d’Espanya que es disputarà A Saragossa, i ara intentaran emportar-se el títol català per quart any consecutiu. El conjunt mataroní disputarà la final demà diumenge a les 12:15 al Palau Josep Mora davant el guanyador del partit entre el Segle XXI i el Sant Adrià.

Després d’una primera part força igualada que ha acabat amb un curt avantatge de quatre punts a favor del Platges (32-28), a la segona part el Platges ha passat com una piconadora per sobre d’un Girona que només anotat 16 punts en tota la segona part. Destacar la gran segona part que ha fet la base mataronina Laia Flores que ha comandat al seu equip a la victòria quan semblava que el Girona tenia opcions d’entrar en el partit.

publicat per
28 abril de 2012