diumenge, 29 d’abril del 2012

eN movimeNt porta “Els pensaments de Julieta” a la Sala Cabanyes




La companyia de dansa resident a la Sala representa aquest muntatge inspirat en la protagonista de “Romeu i Julieta”

La companyia de dansa resident a la Sala Cabanyes, eN movimeNt, representa aquest diumenge dia 29 l’espectacle “Els pensaments de Julieta”, al voltant de la protagonista femenina de la coneguda tragèdia de William Shakespeare. Amb la direcció i les coreografies de Mercè Grané, el muntatge vol trencar a través de la dansa el tràgic arquetip dels amants i convertir la història de Julieta en una narració nova, actual i particular.

Les ballarines que interpreten les sis julietes són Helena de Ramon, Olga Tarrés, Esther Ariño, Clara Gispert, Bàrbara Martín i Cristina Castellà. Són les encarregades de posar moviment a la música de Marlango, Clara Peya, Janis Joplin, Noa, Keren Ann, de Lucca, Sara Pérez i Philip Glass. L’escenografia del muntatge l’ha dissenyada Mercè Grané, mentre que el vestuari és de Montse Ciudad i el grafisme de Clara de Ramon. Dídac Díez de Andino i Martí Grané s’han encarregat del disseny d’il·luminació i so.

La companyia eN movimeNt es va crear l’any 2007 amb l’espectacle “Pètals de vida”, guanyador del primer Concurs de Coreografies Curtes convocat per l’actual IMAC. Des d’aleshores ha creat i presentat els muntatges “Paisatges”, “75 anys de Sala Cabanyes” i “Els Encants”, aquest últim en col·laboració amb la formació musical La Coixinera.

+ Sant Jordi, + Cultura
“Els pensaments de Julieta” és el darrer espectacle del cicle + Sant Jordi, + Cultura que la Sala Cabanyes ha organitzat amb la voluntat d’oferir una programació plural i de qualitat. Al voltant de la festa de Sant Jordi, l’entitat mataronina ha programat un conjunt d’espectacles en què, a banda d’”Els pensaments de Julieta”, s’hi ha inclòs l’homenatge a Maragall “Si el món ja és tan formós...” i el “Concert de primavera” a càrrec de la soprano Marga Cloquell i la pianista Aradia Sánchez.

Dia:    Diumenge, 29 d’abril de 2012
Hora:  Dos quarts de set de la tarda (18:30h)
Lloc:   Sala Cabanyes (La Riera, 110-120, Mataró)
Preu:  4 euros
Informació i reserva de localitats: 618.77.30.13