diumenge, 8 d’abril del 2012

Ariadna Pujol, Neus Bermejo i Claudia Guri guanyen amb Espanya U17




Bon partit de Bermejo, que suma 10 punts; Pujol es queda en un punt i Guri amb sis

Ariadna Pujol i Neus Bermejo van participar activament en el partit que la selecció espanyola U17 va realitzar dissabte passat, dia 7, davant Turquia. L'enfrontament, celebrat a Saragossa, va servir per veure com es desenvolupa la definida com a "generació del pitet", un equip que ja va ser campió d'Europa sots-16 a Cagliari i que ara va a pel mundial sots-17. Espanya va estripar sense problemes a Turquia per un contundent 82-34 amb una participació destacada de Neus Bermejo, que va aconseguir fer deu punts sortint des de la banqueta. Per la seva banda, Ariadna Pujol només va fer un punt, tot i que va sortir en el cinc inicial de l'equip espanyol.

El partit estava dat i beneït a la mitja part, quan Espanya ja guanyava 46-22. Una altra jugadora unionista, Clàudia Guri, també ha participat en sis punts en la victòria espanyola. A banda de les preseleccionades Pujol i Bermejo, Guri estava seleccionada per treballar en el programa de detecció de talents Thezone 2014, i va participar en el partit de la selecció espanyola.

Per la seva banda, Laia Flores també ha estat convocada per la selecció sots-16 que es troba preparant el proper campionat europeu sots-16.

publicat per
8 abril de 2012