dilluns, 26 de març del 2012

Victòria plàcida del Platges davant un rival directe

El conjunt mataroní derrota el Sant Josep de Badalona amb més facilitat de l’esperada 92-68 i continua líder Immaculada segona volta de lliga la que porta fins ara el Platges de Mataró que aquesta setmana va apallissar el Sant Josep de Badalona 92-68. Amb aquesta victòria ja en són nou de seguides i permet a l’equip seguir comandant la classificació de la Copa Catalunya empatat a victòria amb el Santa Coloma. A priori l’empresa era complicada, ja que el Platges, primer classificat rebia la visita del Sant Josep, tercer classificat i equip que fins fa un més dominava la competició. Tothom esperava un d’aquells partits igualats entre dos bons equips que es no es ressolen fins al final, però la cosa va ser molt diferent. Només començar el matx el Platges amb un parcial de 10 a 0 ja va posar terra de per mig, i la cosa no va parar aquí, ja que al final del període el conjunt mataroní ja guanyava de 21 punts (30-9). En el segon quart el Sant Josep va millorar en atac, però va ser incapaç d’aturar l’atac mataroní que anotava tan de dins com de fora. Això va fer que al descans el resultat ja fos d’escàndol i que el Platges tingués al partit sentenciat a la mitja part amb el 61 a 33. A la represa el Platges no es va relaxar i és que tots els jugadors mataronins, tan el de banqueta com els titulars van fer un partit sensacional. El Sant Josep per la seva part continuava eclipsat per la superioritat mataronina i veia com el lluminós marcava un 82-49 al final del tercer quart. En el darrer període el Platges es va donar un descans i només va anotar 10 punts, això ho va aprofitar el conjunt badaloní per maquillar una mica el resultat final i evitar que els de casa arribessin als tres dígits d’anotació. PLATGES MATARÓ – SANT JOSEP 92-68 PLATGES: Jordi Ventura (8), Paco Hernandez (12), Marc Forcada (14), David Garcia (12), Llorenç Mons (11) cinc inicial; Guillem Guerrero (2), Sergi Ventura (3), Ignasi Ariño (11), Rafa Gonzalez (4), Marc Fabregat (13). MARCADOR: 30-9, 61-33, 82-49, 92-68 publicat per www.totmataro.cat 26 de març de 2012