dilluns, 26 de març del 2012

Exhibició i victòria del femení del Platges

El conjunt mataroní guanya a Olesa 53-93 i recupera la tercera posició Impressionant, no hi ha altre qualificatiu per descriure la victòria femení del Platges de Mataró 53 a 93 a la pista de l’Olesa de Montserrat. Les mataronines van fer un partit perfecte i van passar per sobre del rival des del primer minut de joc. Amb aquesta victòria les mataronines recuperen la tercera posició i tornen a estar dins dels llocs de fase d’ascens. Després d’un parcial de 4 a 0 a favor de les locals, el Platges va començar a carburar des de la línia de tres i amb tres triples consecutius va capgirar el marcador. A partir d’aquí i amb el domini del rebot ofensiu el conjunt mataroní van anar ampliant diferències fins el 30-43 amb el que es va arribar al descans. Després d’un inici igualat de tercer quart el Platges amb parcial de 0 a 14 va posar terra de per mig en el marcador i va encarrilar la victòria. En el darrer quart tot i la gran diferència que hi havia en el marcador, el Platges va seguir prement l’accelerador i va acabar guanyant el matx per 40 punts de diferència. CB OLESA – PLATGES MATARÓ 53-93 PLATGES: Ariadna Pujol (20), Mariona Teixido (7), Neus Bermejo (19), Nuria Talavera (12), Cristina Conejos (6) cinc inicial; Cynthia Molina (6), Susanna Peiris (7), Laia Flores (8), Claudia Guri (6), Teresa Gomez (2), Gemma Salas. MARCADOR: 12-26, 30-43, 42-69, 53-93. publicat per www.totmataro.cat 26 de març de 2012