dilluns, 19 de març del 2012

La sort no acompanya al femení del Platges

Les mataronines perden 61-62 amb el Sant Adrià i abandonen els llocs de fase d’ascens El femení del Platges de Mataró va perdre a la pròrroga 61-62 davant el Sant Adrià i surt dels llocs que donen accés a jugar la fase d’ascens. Les mataronines no han començat amb bon peu aquesta segona fase i després de quatre partits només han pogut sumar un triomf. Aquest és el segon partit que es perd a la pròrroga després de perdre a casa a la primera jornada davant el Cornellà. El Sant Adrià també és un equip molt jove que aposta per gent de la casa i té un bàsquet alegre com el del Platges, això va fer que es veiés un molt bon partit de basquetbol amb dos equips que van jugar sense complexos i amb ganes de donar espectacle. Això va fer que durant els tres primers quarts la igualtat fos màxima i que cap dels dos equips marxés en el marcador. En el quart període, la pressió i la por a perdre va fer que el ritme anotador baixés considerablement i, després d’un parcial de 8 a 7 a favor del Platges, es va arribar a la pròrroga per decidir el guanyador. En el temps extra les visitants van tenir més sort de cara a cistella i es van emportar la victòria. PLATGES MATARÓ – SANT ADRIÀ 61-62 PLATGES: Cristina Pujol (4), Neus Bermejo (15), Ariadna Pujol (15), Cristina Conejos (2), Nuria Talavera (8) cinc inicial; Teresa Gómez (8), Mariona Teixidó (3), Laia Flores (4), Clàudia Guri (2). MARCADOR: 12-14, 32-31, 45-46, 53-53, 61-62. publicat per www.totmataro.cat 19 de març de 2012