dilluns, 19 de març del 2012

El Platges nou líder guanyant a Sant Adrià

El conjunt mataroní aprofita l’ensopegada del Santa Coloma i l’atrapa al capdavant de la classificació Victòria treballada del Platges a una de les pistes més complicades de la categoria que permet a l’equip situar-se a dalt de tot de la classificació empatat a punts amb el Santa Coloma. Els mataronins tot i no fer un bon partit van guanyar 76-78 a un equip que tot i estar a la part baixa de la classificació ja ha guanyat a més d’un equip de la part alta de la classificació jugant com a local. En el primer quart el Platges es va mostrar superior i va agafar un petit avantatge de cinc punts, però en el segon quart el Sant Adrià va demostrar perquè és un equip que no es rendeix mai i va forçar l’empat a 33 amb el que es va arribar al descans. A la represa cap dels dos equips va ser capaç d’imposar el seu ritme de joc i el marcador sempre va estar ajustat amb petits avantatges per un i altre equip. D’aquesta manera s’arribava al darrer quart de partit amb un mínim avantatge pels de casa (55-54). Reacció final En el quart període la igualtat va ser màxima fins que a tres minuts pel final el Sant Adrià, gràcies a dos triples consecutius i a una recuperació de pilota, va agafar un avantatge de set punts que semblava definitiu. Però el conjunt groc no es va rendir, i en un final de partit vertiginós va acabar donant la volta al marcador, emportant-se aquesta valuosa victòria. Pel Platges hem de destacar la gran actuació de Marc Forcada amb 28 punts que va estar ben secundat per Llorenç Mons i Paco Hernàndez amb 15 i 13 punts respectivament. SANT ADRIÀ – PLATGES MATARÓ 76-78 PLATGES: Jordi Ventura (8), Llorenç Mons (15), Rafa González (3), Marc Forcada (28), David Garcia (2) cinc inicial; Paco Hernàndez (13), Sergi Ventura (2), Marc Fabregat (2), Guillem Garcia (5). MARCADOR: 12-17, 33-33, 55-54, 76-78 publicat per www.totmataro.cat 19 de març de 2012