dilluns, 6 de febrer del 2012

El Platges femení es retroba i derrota al Valls a casa

Les mataronines es refan de la derrota davant el Girona i guanyen al Valls 78-47

El femení del Platges de Mataró va guanyar 78-47 al Valls i es refà de la derrota de la setmana passada davant el líder de la categoria. Tot i el resultat final, les grogues van haver de treballar de valent per emportar-se una nova victòria davant un Valls que no va baixar els braços fins el darrer període.

Les visitants van dominar els primers minuts de joc, i no va ser fins al darrer tram del primer quart que el Platges va poder capgirar el marcador i posar-se per davant. En el segon període l’equip entrenat per Cèsar Aneas, gràcies a una intensa defensa, va agafar avantatge d’onze punts amb els que va arribar al descans (35-24).
A la segona part el Platges va començar a funcionar com de costum, i gràcies a l’encert des de la línia de tres, 9 triples d'11 intents a la segona part, va començar ampliar diferències. El Valls va intentar reaccionar en el tercer període, però no va poder tallar l’allau de joc ofensiu groc. En el quart període el Platgs va posar la directa davant un Valls que en veure’s impotent va tirar la tovallola i va veure com el rival li passava per sobre.
PLATGES MATARÓ – CB VALLS 78-47
PLATGES: Neus Bermejo (5), Ariadna Pujol (23), Nuria Talavera (10), Cristina Conejos (9), Claudia Guri (6), Teresa Gomez (3), Cristina Pujol (10), Mariona Teixido (12), Susana Peiris.
MARCADOR: 17-16, 35-24, 56-42, 78-47.