dimarts, 7 de febrer del 2012

El Platges de Mataró s’emporta el derbi amb el Masnou

Els mataronins guanyen 64-71 en un partit treballat

El Platges de Mataró va aconseguir una treballada victòria a la pista del Masnou que li permet mantenir la tercera posició. Els de Quique Spà van haver de treballar de valent per emportar-se el triomf per 64-71. Els locals no es van donar per vençuts, i després d’anar a remolc en la primera part van fer un intent de remuntada que va estar a punt de ser fructífer. Finalment, però, la bona feina dels unionistes va frenar al Masnou i van aconseguir emportar-se la victòria final.

El partit va començar amb un Platges de Mataró molt atent en el rebot defensiu, recuperant força pilotes durant el primer i segon quart en tirs dels locals. A canvi, els mataronins es trobaven més encertats de cara a cistella. El primer quart va acabar amb un avantatge petit de tres punts, que es va poder ampliar en el segon període. L’equip seguia assecant en defensa al Masnou, que va fer només 10 i 11 punts en els dos períodes. Al descans, els mataronins guanyaven de deu: 21-31.

En la represa, els mataronins van veure com el Masnou s’acostava perillosament en el marcador. L’equip va rebaixar el seu encert anotador i això ho va aprofitar el Masnou per retallar vuit punts en la diferència general en el marcador. Es va començar el tram decisiu de l’enfrontament en una situació complicada. Però el Platges de Mataró va demostrar estar per sobre del seu rival i en un repartiment de cops digne de menció en el quart període, es va emportar el gat a l’aigua. 20-25, victòria per set punts i un tercer lloc que es manté amb empat amb diversos conjunts més. Marc Forcada amb 21 punts i Llorens Mons amb 22, tot i el 4 de nou en triples, van ser els més destacats.