dimarts, 31 de gener del 2012

El Platges de Mataró guanya i recupera la tercera posició

Els mataronins s’imposen amb solvència a l’ADEPAF de Figueres i escalen un lloc a la taula

Platges de Mataró 87-74 ADEPAF
Platges de Mataró: Paco Hernández (6), Guillem Guerrero (3), Jordi Ventura (6), Marc Forcada (26), David Garcia (10) -cinc inicial- Sergi Ventura (2), Mons (9), Jordi Sánchez, Rafa González (8), Fabregat (13), Pol Valetbó i Guillem Garcia (4).

Parcials: 23-18/33-17/15-24/16-15.

El Platges de Mataró va aconseguir tornar al camí de la victòria davant l’ADEPAF de Figueres, un rival de la mitja taula. Els mataronins van imposar-se amb solvència per 87-74 i això els ha permès recuperar la tercera posició a la taula de classificació, on això sí empaten quatre equips amb deu victòries. Per bàsquet avarage, els mataronins es troben per sobre de Montcat, Salt i Sant Cugat. Marc Forcada amb 26 punts, deu rebots i 4 assistències va ser el jugador clau en el triomf del conjunt unionista.

El partit va començar amb força igualtat entre els dos conjunts, ja que durant els primers compassos va haver-hi molt d’encert anotador en les dues cistelles. Tot i això, el Platges de Mataró va aconseguir escapar-se amb un 8-0 que li permetia posar-se per davant, guanyant de cinc al final del primer període. En el segon quart l’equip va ampliar la diferència amb un encert anotador esplèndid: 33 punts. Això va permetre que es marxés al descans amb 19 punts d’avantatge.

En la represa, més del mateix. Els mataronins sabien mantenir l’avantatge aconseguit i tot i que els de Figueres van retallar fins els dotze punts, de cara al darrer període semblava clar que no es perdria el partit. Al final, la victòria va acabar sent força clara amb 13 punts d’avantatge i el més important, sense patir en excés al llarg del partit tret dels primers minuts.

El proper partit serà el dia 4 a les 20.15 en un derbi maresmenc a la pista del Masnou, conjunt de la part baixa de la classificació amb sis victòries i deu derrotes, just al revés que els mataronins.