dilluns, 30 de gener del 2012

Assalt fallit al liderat del femení del Platges

Es trenca la ratxa de victòries després de perdre 54-65 a casa davant l’Uni Girona

El femení del Platges va perdre a casa 54-65 davant el líder de la categoria, l’Uni Girona, i va veure com es trencava la seva ratxa de victòries consecutives i s’esfumava la possibilitat de fer-se amb el liderat de la competició. Les mataronines ho van intentar i van lluitar fins al final, però aquest cop les gironines van estar més encertades de cara a cistella i es van emportar la victòria.

El partit va començar molt bé pels interessos grocs amb un parcial d'11-4 en els cinc primers minuts de partit. El Girona estava molt espès en atac i el Platges ho aprofitava per fer el seu joc ràpid i alegre. Però al final del primer quart, el Girona va reaccionar i va anar escurçant diferències per deixar el marcador en un ajustat 19-18 al final del primer quart.

El segon quart va començar com el primer, amb el Platges controlant el ritme de partit i agafant un petit avantatge de sis punts (26-20), però el Girona amb un parcial de 0-7 va reaccionar i es va posar per davant en el marcador. A partir d’aquí fins al descans, les visitants amb l’ex mataronina Marta Claret anotant des de dins la pintura van ser millors i van marxar al descans per sobre en el marcador (32-36).

Ruano i Claret van donar l'estocada final
A la represa el Platges amb un parcial de 6-0 va empatar el partit a 38, el partit es va igualar, encara que sempre eren les visitants qui anaven per davant en el marcador. Però en el darrer quart, el Girona es va escapar en el marcador gràcies als punts de les seves pivots Ruano i Claret, jugadores que l’any passat jugaven al Platges, i van anar ampliant diferències.

El Platges va retallar diferències gràcies a un triple de Laia Flores, però el Girona va contestar amb un parcial de 0-5 i va sentenciar. El Platges ho va seguir intentant, però va trobar a faltar el seu encert habitual des de la línia de tres punts (6 triples de 30 intents), i a més en el darrer quart les gironines van fer un dur marcatge sobre Ariadna Pujol (molts cops amb faltes no xiulades), que va fer que la mataronina no se sentís còmoda en cap moment.

Ara, després d’aquesta derrota, l’equip groc és tercer, posició amb la que acabarà aquesta primera fase de la lliga si no passa res estrany en aquestes dues darreres jornades que resten. Tot un èxit per aquest jove equip format per jugadores en edat júnior i algunes cadets.

PLATGES MATARÓ – UNI GIRONA 54-65
PLATGES: Laia Flores (15), Neus Bermejo (3), Ariadna Pujol (16), Nuria Talavera (2), Claudia Guri (6) cinc inicial; Cristina Pujol (3), Mariona Teixido, Cristina Conejos (9).
MARCADOR: 19-18, 32-36, 45-48, 54-65

foto : Anna Aluart