diumenge, 21 de febrer del 2010

El futur complex esportiu de Triangle-Molins tindrà tres piscines, dos pavellons i un aparcament.

www.totmataro.cat
18 de febrer de 2010

Substituiria la Piscina Municipal i el Palau Municipal d’Esports Josep Mora
Redacció

La zona del Triangle-Molins tindrà dos pavellons, tres piscines i un aparcament soterrat.El president de l’Institut d’Esports (IE), Ivan Pera, ha presentat l’estudi de viabilitat realitzat per l’Àrea d’Esports de la Diputació de Barcelona per al complex esportiu que s’ubicaria en aquesta zona de Mataró.

L’estudi planteja la construcció d’un gran complex esportiu que substituiria algunes de les actuals instal•lacions esportives de la ciutat. Es preveu un espai d’aigua amb 3 piscines que substituirien les actuals instal•lacions de la Piscina Municipal, així com dos pavellons connectats destinats majoritàriament al bàsquet que substituirien les instal•lacions actuals del Palau Municipal d’Esports Josep Mora i les pistes del Casal de Joves de la Plaça d'Espanya i que donarien sortida a tots els entrenaments i partits de competició de bàsquet. A més s’hi podrien celebrar actes culturals i musicals.

El complex inclouria, també, un espai per a la boxa en substitució de l'actual gimnàs de boxa del Velòdrom Municipal i un rocòdrom de competició cobert, a més de sales d’activitats, despatxos, serveis mèdics i un aparcament soterrani.

Una necessitat
El projecte recull la necessitat fixada a l’acord de Govern de substituir el Palau Municipal d’Esports Josep Mora per un nou equipament esportiu que pogués acollir també usos de lleure i culturals. L’espai escollit ha estat Triangle-Molins, la zona compresa entre la Riera de Figuera Major, la Riera de Cirera i la Ronda de Sant Oleguer.