dimarts, 8 d’abril del 2008

75 anys aixecant el teló- "anys 70 - el crit"


75 anys aixecant el teló: 16 abril de 1933 – 16 abril 2008

Durant els anys 70 “El Crit” era el butlletí informatiu de Sala Cabañes fet per els mateixos components de la Secció i anunciava les activitats de la Sala fetes i per fer.
En el numero de l novembre del 74 per exemple i havia una noticia que era:

AMPLIACIÓ A LA GUARDARROBA I A L’ATREÇ

Ampliació en quan a disposar de tota una sèrie de túniques , barrets , turbants, sabates, vestits ... procedents de l’antiga secció teatral del Foment Mataroní, que poden ser utilitzades en les més diverses ocasió.
En quan a l’atreç es disposa de gots , ganivets, espases, sabres ... i altres menudències tant importants en el teatre.
Hem rebut també , de mans de la Sra. Rosa Soler Vda. Cusachs , un bon estoc de barrets de senyor, gorres de caçador, gorros blancs , guants , corbates , pajarites ... tot en un estat immillorable, àdhuc amb peces per estrenar.
Per haver plegat en el negoci , hem rebut d’una sabateria diversos parells de sabates de senyora , principalment models antics (però no per això inútils) que també passen a enriquir la nostra secció de Guarda-roba. Des d’aquí fem arribar a tots els no ho han fet possible , el nostre sincer agraïment

També feia esment de la gravació d’una pel·lícula

FILMACIO D’UNA PEL·LÍCULA

Durant les passades vacances d’estiu , un bon grup de joves d’aquesta Secció , varen realitzar una filmació cinematogràfica molt còmica, que està a punt de ser enllestida.
Per trobar els escenaris adequats al tema que s’havia de filmar , hagueren de traslladar-se als més diversos indrets, inclús al Castell de Burriac , passant per Can Bruguera , Can Cabot, etc.
Podem avançar-vos que es tracta d’una batalla campal entre moros i romans i que serà una superproducció digne de ser admirada. “Produccions l’Altillo” quan s’hi posa, treballa bé.