dijous, 10 de març del 2022

La UE Mataró Germans Homs apallissa el CB Quart (91-51)

Exhibició de cara a cistella dels mataronins Jordi Juanola, Òscar Heras, Marc Traver i Jaume Solé per col·locar-se quarts i somiar amb les fases d'ascens

El Germans Homs UE Mataró puja fins a la 4a posició després de guanyar clarament aquest diumenge el CB Quart i demostrant que la derrota de la jornada passada a la pista del Barça va ser un simple contratemps.

El de Charly Giralt van encarrilar perfectament el partit amb un parcial de 25-13, en el primer període. Un marge de 12 punts que vaticinava el que acabaria sent el partit, un enfrontament de clar domini local davant d’un rival que va anar, clarament, de més a menys al llarg dels 40 minuts de joc.

Al descans l’avantatge del Germans Homs pujava lleugerament als 16 punts (45-29). La fallida del CB Quart apareixia en el 3r període en el qual només va ser capaç d’anotar 8 punts.

A l’últim quart s’hi arribava ja amb un clar avantatge mataroní de 29 punts (66-37) que deixava el partit vist per sentència. La voracitat de la UE Mataró no es va acabar aquí. En els primers quatre minuts i escaig d’aquest darrer període, l’equip local li endossava al CB Quart un parcial de 12-0 que servia per col•locar un escandalós 78-37 a l’electrònic. Més de 40 punts d’avantatge, un marge que el conjunt del Gironès amb prou feines va poder maquillar en la recta final del partit.

Informa: J.Rabassa