dijous, 31 de març del 2022

Cicle Gaudí - Sis dies corrents

 

La Fundació Iluro i el Foment Mataroní, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Mataró et porten el Cicle Gaudí a la ciutat!

La pel·lícula del mes de març relata la història de Valero, Moha i Pep que són treballadors d’una petita empresa de fontaneria i electricitat als afores de Barcelona.

En aquesta ocasió, Mataró gaudirà de la presència de Valero Escolar, guardonat com a millor actor secundari, amb la presentació a les 20h i un debat posterior a la projecció.

Una comèdia tendra, natural i plena de carisma.
Més informació
FundacioiluroFundacioiluro
FundacioiluroFundacioiluro
FundacioiluroFundacioiluro
FundacioiluroFundacioiluro
Copyright © 2022 Fundació Iluro

De conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades GDPR, l'informem que les dades personals seran tractades sota la responsabilitat de FUNDACIÓ ILURO, FUNDACIÓ PRIVADA ESPECIAL per a l'enviament de comunicacions sobre els nostres productes i serveis. Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu i no seran cedides a tercers, excepte per obligació legal. Pot exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat, supressió, limitació i oposició enviant un missatge a fundacio@fundacioiluro.cat. Si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control (agpd.es).